Beste Antje. Kan je je vraag herhalen via contactformulier, met vermelding van je contactgegevens. Wij kunnen deze gegevens dan eventueel doorgeven aan geïnteresseerden!

beste, ik ben al bij jullie langs geweest om mij in te schrijven voor de argentijnse tango.Ik heb geen danspartner, maar volg ondertussen al les in Gent.
Ik zou graag voor de nieuwe lessen bij jullie komen. Ik zoek ondertussen verder, kunnen jullie via jullie netwerk ook even een bevraging doen?

Dag Hermine, op welk nummer kan ik u bereiken?

Beste Hermine. Tot mijn spijt moet ik mededelen dat het noodzakelijk is om een danspartner te hebben voor de uitoefening van de Argentijnse Tango. Momenteel zijn de lessen reeds gestart (2e les op 19 september ek.). Mogelijks komt er een vervolg of nieuwe cursus in januari 2020. Meerdere inlichtingen kan je steeds verkrijgen via het e-mailadres: info@dansclubevergem.be. Vele groetenen bedankt voor je bericht, webmaster DCE

Ik ben singel en 66 jaar. Heb bijgevolg geen danspartner. Heb wel interesse in tango zou het graag eens leren. Kan dat of moet je in dit geval een danspartner hebben? Alvast bedankt voor jullie antwoord

hallo. ik zou graag terug beginnen met dansen. ik ben 55 jaar. graag zou ik in september terug het 1ste jaar ballroom-latin aanvatten. mijn GSM is 0478/755290. hopelijk tot gauw!

hi everyone. it is great site. thanks for all.

Ik ben An, 50 jaar. Ik zoek iemand die samen met mij het komende seizoen wil starten Ballroom-Latin 1ste jaar. Je kan me bereiken op het volgende nummer : 0497/66.60.99. Laar jullie maar horen! Hopelijk tot komende zaterdag 01/09/2018 voor de opendeur. Tot dan!

Dit kan een forum zijn om allerhande mededelingen te doen. Reacties te plaatsen! Je betrokkenheid met de dansclub te tonen ...

Nieuw Bericht  
Admin login